Εισβολείς στον ΗΣΑΠ και επίθεση σε… πιθανούς οπαδούς προς ΣΕΦ
Αρκετά μακριά από το γήπεδο και περίπου δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του 5ουυ τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σημειώθηκε το πρώτο περιστατικό με οπαδούς να δημιουργούν εντάσεις. Μάλιστα, ένας άτυχος επιβάτης, ενώ απάντησε ότι απλά έτυχε να φοράει κόκκινο μπλουζάκι και έδειξε ότι δεν είχε πάνω του εισιτήριο για τον αγώνα, δέχτηκε επίθεση από τους δράστες.
Αρκετά μακριά από το γήπεδο και περίπου δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του 5ουυ τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σημειώθηκε το πρώτο περιστατικό με οπαδούς να δημιουργούν εντάσεις.
Περίπου στις 5 το απόγευμα, μία ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη, εισέβαλε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στη Βικτώρια και επιτέθηκε σε επιβάτες του συρμού που είχε κατεύθυνση προς Πειραιά.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες των βαγονιών, ακούστηκαν φωνές που έλεγαν «κρατήστε τις πόρτες ανοιχτές» και οι εισβολείς σχεδόν ανέκριναν όποιον φορούσε κόκκινη μπλούζα και ρωτούσαν εάν πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαιναν προς το ΣΕΦ.
Μάλιστα, ένας άτυχος επιβάτης, ενώ απάντησε ότι απλά έτυχε να φοράει κόκκινο μπλουζάκι και έδειξε ότι δεν είχε πάνω του εισιτήριο για τον αγώνα, δέχτηκε επίθεση από τους δράστες.
Στη συνέχεια οι εισβολείς τράπηκαν σε φυγή προς την πλατεία Βικτωρίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα στον σταθμό υπήρχαν μόνο δύο υπάλληλοι σεκιούριτι που ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- «Η Kάρολιν-Μπέσετ Κένεντι και η Νταϊάνα έζησαν παράλληλες ζωές» – Λάμψη, έρωτας, τραγωδία
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τη Δευτέρα του Πάσχα
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ανακούφιση στην Ευρώπη για την ήττα Όρμπαν – Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πέτερ Μαγιάρ
- Με μποφόρ και βροχές η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα



