Μένει για άλλον ένα χρόνο ο Σκόουλς στη Μάντσεστερ Γ.
Από τη στιγμή που ο Πολ Σκόουλς εγκατέλειψε την... πολυθρόνα του «συνταξιούχου» για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν σίγουρο ότι είχε ακόμα αρκετά να δώσει.
Ηταν να μην επιστρέψει! Από τη στιγμή που ο Πολ Σκόουλς εγκατέλειψε την… πολυθρόνα του «συνταξιούχου» για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν σίγουρο ότι είχε ακόμα αρκετά να δώσει.
Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε ότι ο 37χρονος μέσος θα παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στο «Ολντ Τράφορντ», κάτι που σημαίνει ότι το 2013 θα κλείσει 20 χρόνια στην πρώτη ομάδα!
Ο Σκόουλς που αποσύρθηκε το καλοκαίρι του 2011, όχι μόνο επέστρεψε τον Ιανουάριο αλλά αναδείχθηκε τρίτος στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο της σεζόν στην premier league, πίσω από τον συμπαίκτη του, Γουέιν Ρούνι και το νικητή, Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Αρσεναλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Θα συνοδεύουμε πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Ιράν: Θα θεωρηθεί παραβίαση της εκεχειρίας
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Καλές συγκοινωνίες; Ραντεβού τo… 2035
- Ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι της αποχώρησης των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ
- Πως μια ομάδα πιστωτών έβαλε «στοπ» στα σχέδια Τραμπ για διάσωση της Spirit Airlines
- Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Νίκησαν οι Μαδριλένοι… αναβολή στέψης για τη «Μπάρτσα»
- Θα μετατρέψει η Κίνα την Αφρική σε «παγκόσμιο εργοστάσιο»;



