Στην 9η θέση το δίδυμο Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη
Στην 9η θέση του Γκραντ Σλαμ της Σανγκάης κατετάγη το ελληνικό δίδυμο Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη, στη καλύτερη εφετινή εμφάνισή τους. Το ελληνικό δίδυμο (Νο 21 του ταμπλό) ηττήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με 2-0 (21-15, 21-16) από τις Τσέχες Κολοτσόβα/Σλουκόβα (Νο 10) και τερμάτισαν στην 9η θέση.
Στην 9η θέση του Γκραντ Σλαμ της Σανγκάης κατετάγη το ελληνικό δίδυμο Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη, στη καλύτερη εφετινή εμφάνισή τους.
Το ελληνικό δίδυμο (Νο 21 του ταμπλό) ηττήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με 2-0 (21-15, 21-16) από τις Τσέχες Κολοτσόβα/Σλουκόβα (Νο 10) και τερμάτισαν στην 9η θέση.
Έτσι, το ελληνικό δίδυμο απέσπασε 320 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη και χρηματικό έπαθλο 8.000 δολαρίων.
Την επόμενη εβδομάδα, οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη θα συνεχίσουν την… περιοδεία τους στην Κίνα, καθώς θα συμμετάσχουν στο Γκραν Σλαμ του Πεκίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
- Τι «μαγειρεύουν» οι Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Κάμερον;
- Jaguar: Οι τέσσερις λέξεις του Έλον Μασκ που «τίναξαν στον αέρα» το rebrand αυτοκινητοβιομηχανίας
- Χαλκιδική: Πέθανε ο 84χρονος ανάπηρος που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του
- Λαβρόφ κατά ΗΠΑ και συμμάχων τους: Παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια στη Ασία



