Έ-Χ-ασαν την ευκαιρία Ρόμα, Παλέρμο και Κάλιαρι
Την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ξενοιάσουν από το άγχος του υποβιβασμού, έχασαν Παλέρμο και Κάλιαρι, αφού στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του Campionato, παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλίες σε Κατάνια και Κιέβο, αντίστοιχα και έτσι, παραμένουν στην... πίεση εν όψει των τριών τελευταίων «στροφών» τους πρωταθλήματος. Ισοπαλία και στο τρίτο ματς της ημέρας αφού η Ρόμα έμεινε στο 2-2 με τη Νάπολι.
Την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ξενοιάσουν από το άγχος του υποβιβασμού, έχασαν Παλέρμο και Κάλιαρι, αφού στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του Campionato, παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλίες σε Κατάνια και Κιέβο, αντίστοιχα και έτσι, παραμένουν στην… πίεση εν όψει των τριών τελευταίων «στροφών» τους πρωταθλήματος.
Η Κάλιαρι δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με αντίπαλο την Κιέβο εντός έδρας. Το 0-0 την έφερε στους 42 βαθμούς, εφτά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.
Όσο για την Παλέρμο, είδε την Κατάνια να ανοίγει το σκορ με τον Λεγκροτάλιε στο 25′, αλλά κατάφερε με τον Μίκολι στο 47ο λεπτό να φτάσουν στην ισοφάριση. Με 42 πόντους, παραμένει και αυτή, τουλάχιστον μαθηματικά, μη εξασφαλισμένη σε ότι αφορά την παραμονή της.
Ισοπαλία και στο τρίτο ματς της ημέρας αφού η Ρόμα έμεινε στο 2-2 με τη Νάπολι.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 28/4
Κάλιαρι – Κιέβο 0-0
Παλέρμο-Κατάνια 1-1
(47΄Μίκολι-35΄Λεγκροτάλιε)
Ρόμα – Νάπολι 2-2 (41΄ Μαρκουίνιο, 88΄ Σιμπλίσιο – 49΄ Ζουνίγκα, 67΄ Καβάνι)
Κυριακή, 29/4
Μπολόνια – Τζένοα (13:30)
Αταλάντα – Φιορεντίνα (16:00)
Ίντερ – Τσεζένα (16:00)
Λέτσε – Πάρμα (16:00)
Νοβάρα – Γιουβέντους (16:00)
Σιένα – Μίλαν (16:00)
Ουντινέζε – Λάτσιο (21:45)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 34 αγώνες)
Γιουβέντους 74
Μίλαν 71
Λάτσιο 55
Νάπολι 55 -35αγ.
Ίντερ 52
Ουντινέζε 52
Ρόμα 51 -35αγ.
Κατάνια 47 -35αγ.
Πάρμα 44
Κιέβο 44 -35αγ.
Σιένα 43
Αταλάντα 43
Μπολόνια 42
Παλέρμο 42 -35αγ.
Κάλιαρι 42 -35αγ.
Φιορεντίνα 41
Τζένοα 36
Λέτσε 35
Νοβάρα 28
Τσεζένα 22 –Υποβιβάστηκε–
* Η Αταλάντα έχει -6 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη
- Φάμελλος: Να αποτελέσει η ιστορική μνήμη και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων βάση της Ειρήνης
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι εξεταστικά κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων – Οδηγίες για τους υποψήφιους





