Χριστοφοράκη και Τόλιου αποκλείστηκαν από το προολυμπιακό
Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία της Μαρίας Χριστοφοράκη και της Κατερίνας Τόλιου στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά του Λουξεμβούργου. Στα τελευταία παιχνίδια τους έχασαν φυσιολογικά από δύο μεγάλα ονόματα του χώρου, την Κροάτισσα Ταμάρα Μπόρος και τη Ρωσίδα Οξάνα Φαντέεβα, αντίστοιχα.
Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία της Μαρίας Χριστοφοράκη και της Κατερίνας Τόλιου στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά του Λουξεμβούργου. Στα τελευταία παιχνίδια τους έχασαν φυσιολογικά από δύο μεγάλα ονόματα του χώρου, την Κροάτισσα Ταμάρα Μπόρος και τη Ρωσίδα Οξάνα Φαντέεβα, αντίστοιχα.
Η Χριστοφοράκη (νούμερο 173 στο τρέχοντα ευρωπαϊκό πίνακα αξιολόγησης) μετείχε στο 15ο γκρουπ. Μετά την ήττα από την Ιταλίδα Ταν-Μονφαρντίνι και τη νίκη επί της Ράχελ Ασβάντεν από την Ελβετία έδωσε το μεσημέρι το καθοριστικό παιχνίδι με την Ταμάρα Μπόρος (Νο 38). Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό της κορυφαίας αθλήτριας από την Κροατία, περιορίστηκε από την αρχή σε παθητικό ρόλο και κάμφθηκε με 4-0 σετ (3-11, 5-11, 6-11, 7-11).
Μεταξύ άλλων κορυφαίων διακρίσεων η Μπόρος είναι πρώην «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια στο απλό γυναικών και πρωταθλήτρια Ευρώπης στο διπλό γυναικών. Στο άλλο ματς της 3η αγωνιστικής του γκρουπ η Ταν Μονφαρντίνι επιβλήθηκε με 4-0 σετ της Ασβάντεν (11-6, 11-3, 11-6, 11-7) και προκρίθηκε ως νικήτρια. Η Μπόρος πήρε τη 2η προνομιούχο θέση
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αφρικανική σκόνη «πνίγει» την Αττική: «Εξαφανίστηκαν» Ακρόπολη και Λυκαβηττός – Πότε θα υποχωρήσει το φαινόμενο
- Ferries Canceled in Greece Amid Severe Winds
- Πτώσεις δέντρων λόγω θυελλωδών ανέμων σε πολλές περιοχές στην Αττική
- Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος: Με Καζαντζάκη παρέδωσε το «γαλλικό Grammy» στη Νανά Μούσχουρη ο Αλιάγας
- Εργασιακό burnout – Μύθοι και αλήθειες για το σύνδρομο που εξαντλεί πάνω από τρεις στους τέσσερις
- Βρετανία: Δικηγόρος έκλεψε 600.000 λίρες για πορνό, σεξ και αντίκες – Φάρμακο για το Πάρκινσον τον κατέστρεψε




