Τριάρα της Σάλκε στο Ανόβερο με δύο γκολ του Ραούλ
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Σάλκε νίκησε με 3-0 το Ανόβερο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βερολίνου ήταν ο Ισπανός επιθετικός Ραούλ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (6', 47'), ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Κλαας Γιαν Χούντελααρ στο 63ο λεπτό. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής, ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Σάλκε νίκησε με 3-0 το Ανόβερο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βερολίνου ήταν ο Ισπανός επιθετικός Ραούλ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (6′, 47′), ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Κλαας Γιαν Χούντελααρ στο 63ο λεπτό.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής, ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 29ης αγωνιστικής της bundesliga έχει ως εξής:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ Novibet, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την παραμονή. Έμπλεξαν οι «βυσσινί».
Δέκα τίτλους στη σεζόν, 28 στη διετία και 342 το σύνολο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πολύ πίσω σε κάθε άβολη σύγκριση περί «πολυαθλητικότητας».