Ο Μέλμπεργκ έδωσε… κεφάλι στον Ολυμπιακό, «Χ» στο Περιστέρι
Η κεφαλιά του Μέλμπεργκ στο 81' έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Ολυμπιακό που νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες, απέναντι στη συμπαγή άμυνα των Κρητικών που διατηρούν ακόμα τις ελπίδες τους εν όψει της ρεβάνς του Ηρακλείου. Στον άλλο ημιτελικό που έγινε στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Αστέρας έμειναν στο 0-0 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Τρίπολης.
Η κεφαλιά του Μέλμπεργκ στο 81′ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Ολυμπιακό που νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες, απέναντι στη συμπαγή άμυνα των Κρητικών που διατηρούν ακόμα τις ελπίδες τους εν όψει της ρεβάνς του Ηρακλείου.
Στον άλλο ημιτελικό που έγινε στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Αστέρας έμειναν στο 0-0 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Τρίπολης.
Τετάρτη (4/4)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
ΟΦΗ – Ολυμπιακός
* Ο τελικός θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νετανιάχου: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν το γραφείο του
- Η Ελλάδα στέλνει δύο φρεγάτες και ένα ζεύγος F16 στην Κύπρο
- Μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων στο Ιράν την ώρα των βομβαρδισμών – Χάκερ της Τεχεράνης ετοιμάζονται για αντίποινα
- Επανάσταση στο οφσάιντ: Η «γραμμή Βενγκέρ» αλλάζει το ποδόσφαιρο
- Φοινικούντα: Διεκδικεί το κάμπινγκ η μητέρα του ανιψιού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη



