ΠΑΟ… χωρίς Μπουμσόνγκ, αλλά με Βιτόλο στο ντέρμπι
Τελικά ούτε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε, και πάλι, εκτός αποστολής, με τους Καντέ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ να διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας του «Τριφυλλιού». Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βιτόλο ο οποίος χθες είχε αποχωρήσει από την προπόνηση, καθώς «γύρισε» το πόδι του, όμως, σήμερα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση.
Τελικά ούτε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε, και πάλι, εκτός αποστολής, με τους Καντέ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ να διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας του «Τριφυλλιού».
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βιτόλο ο οποίος χθες είχε αποχωρήσει από την προπόνηση, καθώς «γύρισε» το πόδι του, όμως, σήμερα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τους Πετρόπουλο, Ιωαννίδη και Μαυρία, καθώς και τους Λέτο, Κοτσόλη, Ρούντολφ που ταλαιπωρούνται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα από προβλήματα τραυματισμών.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής: Καρνέζης, Καπίνο, Σαριέγκι, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βραβείο Πούλιτζερ στο Reuters για τα ρεπορτάζ που ξεμπρόστιασαν τη Meta
- Διαμαντοπούλου: Τα γεγονότα στις υποκλοπές μιλούν από μόνα τους, δεν μπορούμε να κάνουμε το παγώνι – Δεν δέχομαι την ομερτά υπουργών
- Τραμπ: Τείνει να γίνει ο πιο αντιδημοφιλής πρόεδρος των ΗΠΑ μόλις 15 μήνες μετά την εκλογή του
- Μια νύχτα μόνο: Αναστάτωση και συγκρούσεις
- Η Σακίρα τραγουδάει και 2 εκατ. κόσμου… βρίζει τον Πικέ! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Ο Μαρινάκης είναι σε μόνιμη φάση… «κατ’ εξακολούθηση ψεύτη» για να καλύψει τις αθλιότητες της κυβέρνησης



