Κίνδυνος για Ηρακλή μετά τη δικαίωση Κραλ – Γκόρτσανιουκ από την ΕΕΑ
Ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών απειλεί τον Ηρακλή μετά την απόφαση που πήρε την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα των οφειλών στους παίκτες Κραλ και Γκόρτσανιουκ. Η ΕΑΑ έκρινε τους «Κυανόλευκους» ασυνεπείς και αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή με το αίτημα της αφαίρεσης βαθμών από κάθε παιχνίδι μέχρι να εξοφληθούν οι παίκτες.
Ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών απειλεί τον Ηρακλή μετά την απόφαση που πήρε την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα των οφειλών στους παίκτες Κραλ και Γκόρτσανιουκ. Η ΕΑΑ έκρινε τους «Κυανόλευκους» ασυνεπείς και αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή με το αίτημα της αφαίρεσης βαθμών από κάθε παιχνίδι μέχρι να εξοφληθούν οι παίκτες.
Ο Τσέχος Κραλ αγωνίστηκε στον Ηρακλή την περίοδο 2009-2010 για να μεταγραφεί στη συνέχεια στον Ολυμπιακό από τον οποίο αποχώρησε στο μέσον της σεζόν 2010-2011, καθώς οι «Ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να αντέξουν το συμβόλαιό του. Ο Γκόρτσανιουκ που αγωνίζεται σήμερα στον Φοίνικα Σύρου βρίσκονταν επί πολλά χρόνια στις τάξεις του Γηραιού μέχρι και πέρυσι οπότε και τραυματίστηκε σοβαρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με αυτή του Ηρακλή οφείλοντας χρήματα σε παίκτες και η απόφαση της ΕΕΑ ανοίγει τον δρόμο για να υπάρξουν και άλλες τιμωρίες. Τους παίκτες εκπροσώπησε, μάλιστα, ο διευθυντής του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πετοσφαιριστών Βασίλης Μηνούδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442