
Καμία συζήτηση για το μισθολογικό κόστος επανέλαβε η ΓΣΕΕ στον Γ.Παπανδρέου
Με το προεδρείο της ΓΣΕΕ συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου. Όπως τόνισε ο Γ.Παναγόπουλος, η ΓΣΕΕ δεν συζητά επ'ουδενί το μισθολογικό κόστος και τη Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ούτε και την κλιμακωτή μείωση μισθών.
Με το προεδρείο της ΓΣΕΕ συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, η συνομοσπονδία εγκαινίασε κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενόψει και του διαλόγου με τους εργοδότες για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Η ΓΣΕΕ, υπογράμμισε ο κ.Παναγόπουλος, δεν συζητά επ΄ ουδενί το μισθολογικό κόστος και τη Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, καθώς οι μισθοί δεν ευθύνονται για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Επίσης, δεν συζητά ούτε την κλιμακωτή μείωση μισθών, ενώ συζητά οτιδήποτε αφορά το μη μισθολογικό κόστος.
Ο κ.Παναγόπουλος είπε ότι η ΓΣΕΕ ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί επί της απειλής για καθορισμό των μισθών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Πρόσθεσε ότι ο κ.Παπανδρέου είπε πως στηρίζει το διάλογο και θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρξει κρατική παρέμβαση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Ο κ.Παναγόπουλος ανέφερε επίσης ότι ο διάλογος της ΓΣΕΕ με τους εργοδότες δεν ξεκίνησε την Τετάρτη, εξαιτίας της «βάρβαρης και τραμπούκικης», όπως την χαρακτήρισε, ενέργειας του ΠΑΜΕ, ενώ ερωτηθείς ξανά είπε ότι «ήταν μια απαράδεκτη παρέμβαση, εμείς δεν παίρνουμε εντολή από κανένα κόμμα, ούτε από το ΚΚΕ, εμείς παίρνουμε εντολή από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ και θα την σεβαστούμε μέχρι κεραίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Ο μαυρόγυπας «Ιωάννα» επέστρεψε στη Δαδιά και ανανέωσε την ελπίδα
- Κορωπί: Χειροπέδες σε 48χρονη influencer – Οδηγούσε μεθυσμένη, βρέθηκαν αναβολικά στο αυτοκίνητο
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442