Ο’Μπράιαντ και Ράιτ οι MVP της 14ης αγωνιστικής
Δύο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής, της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, πρώτης του δεύτερου γύρου. Τόσο ο Πάτρικ Ο’Μπράιαντ της Καβάλας, όσο και ο Λαμάρ Ράιτ του ΑΓΟ Ρεθύμνου συγκέντρωσαν από 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Δύο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής, της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, πρώτης του δεύτερου γύρου. Τόσο ο Πάτρικ Ο’Μπράιαντ της Καβάλας, όσο και ο Λαμάρ Ράιτ του ΑΓΟ Ρεθύμνου συγκέντρωσαν από 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Ο Αμερικανός σέντερ της Καβάλας, Πάτρικ Ο’Μπράιαντ, οδήγησε σε εντός έδρας νίκη 78-73 την ομάδα του επί του Ηλυσιακού σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ με 19 πόντους και 18 ριμπάουντ. Συγκεκριμένα είχε από επιθετικής πλευράς 2/2 βολές, 7/12 δίποντα και 1/1 τρίποντα. Επιπλέον έκανε 4 κοψίματα, κέρδισε 2 φάουλ, μοίρασε 1 ασίστ, ενώ έκανε και 1 λάθος σε 28:40 λεπτά συμμετοχής.
Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Λαμάρ Ράιτ, ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκη του ΑΓΟΡ (3η μακριά από το «Μελίνα Μερκούρη»), 91-84, απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Ράιτ σημείωσε επίσης νταμπλ νταμπλ -όπως ο Ο’Μπράιαντ- με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ. Η στατιστική του κατέγραψε 4/4 βολές και 7/10 δίποντα, ενώ μοίρασε 7 ασίστ και κέρδισε 7 φάουλ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Σε 36:04 λεπτά συμμετοχής ο Λαμάρ Ράιτ υπέπεσε σε 3 λάθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης

