
Η Καβάλα πήρε το ντέρμπι από τον Ηλυσιακό με 78-73
Με κορυφαίο τον Ο'Μπράιαντ, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, η Καβάλα επικράτησε με 78-73 του Ηλυσιακού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, φτάνοντας τις έξι νίκες. Ντέρμπι το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με το τελευταίο λεπτό να γίνεται... θρίλερ.
Με κορυφαίο τον Ο’Μπράιαντ, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, η Καβάλα επικράτησε με 78-73 του Ηλυσιακού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, φτάνοντας τις έξι νίκες. Ντέρμπι το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με το τελευταίο λεπτό να γίνεται… θρίλερ.
Ντέρμπι για γερά νεύρα έγινε στο κλειστό της Καλαμίτσας, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες βρίσκονταν χέρι χέρι (21-21) με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με μικρό προβάδισμα 40-35.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθε το ξέσπασμα της Καβάλας που ξέφυγε με 52-39 και λίγο αργότερα 60-44, όμως με γρήγορο 7-0 η ομάδα των Ιλισίων μείωσε σε 60-51 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση του Ηλυσιακού και πήραν τη νίκη με 78-73 αφού τη διαφορά έκανε κυρίως ο Ο’Μπράιαντ που είχε 19 πόντους και 18 ριμπάουντ!
Τα δεκάλεπτα: 21-21, 40-35, 60-51, 78-73
Διαιτητές: Καρακατσούνης, Φούφης, Πουρσανίδης Κ.
ΚΑΒΑΛΑ (Δημήτρης Πρίφτης):Πάσαλιτς 7 (1), Γκάρισον 5, Αγγελόπουλος 4, Τέιλορ 9 (3), Στεφανίδης 12 (2), Κοστόφ 7 (1), Καραποστόλου 15 (3), Σίμτσακ, Ο΄Μπράιαντ 19 (1)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Φλεβαράκης): Σπανός, Ματαλόν 6, Παπανικολόπουλος 11 (1), Στεφάνοφ, Ενγκουάιερ 17 (2), Χατζής 5 (1), Αποστολίδης 2, Τόμπσον 17 (3), Κοχαντάρεβιτς 12, Κασελάκης 2, Γαλιωτός 1, Τσιάκος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την ενίσχυση των ΟΤΑ ζητά η Μιλένα Αποστολάκη – «Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ομηρεία και εργασιακή ανασφάλεια»
- Ανησυχία για τον Ντέρι της Τσέλσι: Έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο (vid)
- Όταν οι Metallica ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1993
- ΗΠΑ: «Προσωρινή παρέκκλιση» η υψηλή τιμή του πετρελαίου – Καλεί την Κίνα να βοηθήσει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Οι γυναίκες πληρώνουν (πάλι) το τίμημα από το αυξανόμενο χρέος
- On-Field Capers à la Italiana: What Connects Three Championship Derbies of Shame (videos)



