
Και η Μιλλούση έκοψε εισιτήριο για Λονδίνο
Μετά τους Βασίλη Τσολακίδη και Βλάση Μάρα, και η Βάσω Μιλλούση εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που έγινε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου η 27χρονη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής συγκέντρωσε 53,665 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό και κατετάγη 6η.
Μετά τους Βασίλη Τσολακίδη και Βλάση Μάρα, και η Βάσω Μιλλούση εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που έγινε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου η 27χρονη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής συγκέντρωσε 53,665 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό και κατετάγη 6η ανάμεσα στις 33 αθλήτριες που διεκδικούσαν την πρόκριση.
Αντιθέτως, η Λίνα Μητράκου δεν κατάφερε να προκριθεί αφού βαθμολογήθηκε με 49,182 στο σύνθετο ατομικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΦΗ – Άρης: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο 18χρονος για το αιματηρό επεισόδιο έξω από μπαρ – Τι είπε στους αστυνομικούς
- Φαριόλι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Πόρτο: «Είμαστε ξανά μια σπουδαία ομάδα»
- Το τέλος της Spirit είναι μόνο η αρχή των δεινών για τις αεροπορικές εταιρείες
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε έγκλημα με θύμα 36χρονο – Συνελήφθησαν η εν διαστάσει σύζυγός του και άλλα δύο άτομα
- Οικονομία και μόδα: Μήπως η γκαρνταρόμπα σας προβλέπει την επόμενη κρίση;




