«Δεν το βάζουμε κάτω, περήφανοι σε έναν διεφθαρμένο κόσμο»
Το δικό της μήνυμα που είχε... πολλούς αποδέκτες και κυρίως την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λιγκ, θέλησε να στείλει η ΠΑΕ ΑΕΛ στον Σαββατιάτικο πρώτο αγώνα της για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (Football League) με τον Βύζαντα Μεγάρων που έληξε ισόπαλος 0-0. Η «βυσσινί» διοίκηση έπαιξε ένα βίντεο στα τα μάτριξ του «AEL FC ARENA» και την Κυριακή το ανάρτησε στο Youtube.
Το δικό της μήνυμα που είχε… πολλούς αποδέκτες και κυρίως την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λιγκ, θέλησε να στείλει η ΠΑΕ ΑΕΛ στον Σαββατιάτικο πρώτο αγώνα της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (Football League) με τον Βύζαντα Μεγάρων που έληξε ισόπαλος 0-0. Η «βυσσινί» διοίκηση έπαιξε ένα βίντεο στα τα μάτριξ του «AEL FC ARENA» και την Κυριακή το ανάρτησε στο Youtube.
«Σε έναν διεφθαρμένο κόσμο, ποτέ δεν το βάζουμε κάτω. Είμαστε πάντα περήφανοι», ήταν το μήνυμα που υπάρχει στο τέλος του βίντεο.
«Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια της ΑΕΛ που θα συνεχιστεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες», αναφέρει η ανακοίνωση των Θεσσαλών στο Facebook.
Δείτε το βίντεο…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
