Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό, που νίκησε πολύ εύκολα το Μαρούσι στο ΣΕΦ με 92-63, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 ανδρών, και κορυφαίος των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Αμερικανός Κάιλ Χάινς με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ. Πολύ καλός για τους γηπεδούχους ήταν και ο Λούκας με άλλους 14 πόντους, ενώ και ο Παπανικολάου ξεχώρισε με 11 πόντους.

«Αποδεκατισμένοι» οι φιλοξενούμενοι, καθώς δεν έχουν πάρει ακόμη την άδεια από τη FIBA για τη χρησιμοποίηση των μεταγραφικών αποκτημάτων τους, λόγω της οφειλής προς τον Χόμαν, δεν μπόρεσαν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση και οι παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς έκαναν μια καλή… προπόνηση, ενόψει του αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα. Πολύ καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους έκανε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος με 23 πόντους πάλευε μόνος του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 51-35, 72-46, 92-63.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Ιβκοβιτς): Χάινς 14, Λούκας 14 (2), Αντιτς 12, Σπανούλης 4, Χάουαρντ 3, Κέσελ 7 (1), Γκετσεβίτσιους 5 (1), Γλυνιαδάκης 3, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 11 (2), Μάντζαρης 2, Σλούκας 8 (1).

ΜΑΡΟΥΣΙ (Νίκος Λινάρδος): Σακελλαρίου, Δεμερτζής 2, Ακεψιμαΐδης 13 (1), Χαριτόπουλος 23, Γκαγκαλούδης 14 (2), Κογιαντίνοβιτς 9, Τσόντζος, Μανταλβάνος 2.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ