«Σόλο» στην Αθήνα την Τετάρτη ο Έλβις Κοστέλο
Ένας ζωντανός θρύλος του ροκ έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Έλβις Κοστέλο, ο οποίος θα παρουσιάσει την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την παράσταση «Solo», στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Μοναδική του παρέα, η... κιθάρα του.
Ένας ζωντανός θρύλος του ροκ έρχεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Έλβις Κοστέλο, ο οποίος θα παρουσιάσει την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την παράσταση «Solo», στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.
Ο πολυβραβευμένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, εμφανίζεται στη σκηνή με μόνη παρέα την κιθάρα του.
Ο ιρλανδικής καταγωγής, Βρετανός μουσικός έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Μπαρτ Μπάκαρα, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Μπράιαν Ίνο.
Ο Έλβις Κοστέλο έχει χαρακτηριστεί «περιηγητής του ροκ, της τζαζ, της σόουλ και της κλασικής μουσικής».
Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης την Τετάρτη. Ώρα έναρξης: 20:30.
Έχουν απομείνει εισιτήρια των 65 και 90 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά


