
27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο: Συνέδριο για το κοινό μέλλον υπαίθρου και πόλης
Κάνε τη γεωργία τρόπο ζωής! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου για το κοινό μέλλον υπαίθρου & πόλης που διοργανώνεται την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, στην Αίγλη Ζαππείου, στην Αθήνα.
Κάνε τη γεωργία τρόπο ζωής! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου για το κοινό μέλλον υπαίθρου & πόλης που διοργανώνεται την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, στην Αίγλη Ζαππείου, στην Αθήνα.
Σε ποιους απευθύνεται;
Κυρίως στο κοινό των αστικών περιοχών, τους νέους, τους αγροτικούς φορείς, τους γεωργούς και τους εν δυνάμει επωφελούμενους από τις δράσεις αγροτικής ανάπτυξης. Γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να συνδράμουν στη συζήτηση για τον ευρωπαϊκό γεωργικό τομέα, σχετικά με την παραγωγή, την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου στα πλαίσια της ΚΓΠ.
Διακεκριμένοι επιστήμονες και ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις τους αναφορικά με την ευρωπαϊκή γεωργία, την εξέλιξή της, σε συνάρτηση με το ρόλο, τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.
Οι τρεις βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι ακόλουθες:
- Η Γεωργία Τρόπος Ζωής στην Πόλη
- Ύπαιθρος 2020
- Από το Αγρόκτημα στο Τραπέζι & Αντιστρόφως
Πρακτικές Πληροφορίες
- Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.
- Όλοι οι εγγεγραμμένοι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις εργασίες. του συνεδρίου, συμπεριλαμβανομένου των δυο διαλειμμάτων για καφέ και γεύμα.
- Για εγγραφές online μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.
- Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κάνετε κλικ εδώ.
- Για περισσότερες πληροφορίες, info@militos.org, 210 6772129, 210 6772116
Militos Emerging Technologies and Services
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
- Λαμία: Ιδιοκτήτης καφετέριας έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε απαγχονισμένο η υπάλληλος του καταστήματος
- ΠΑΟΚ – Άρης Betsson 88-77: Πήρε το ντέρμπι με σούπερ Μπέβερλι ο «δικέφαλος» (vids)
- Christina O: Πάθη, προδοσίες και η κατάρα της Κάλλας – Το πλωτό βασίλειο του Ωνάση έχει ιστορία



