Σούπερ (Καπ στη) Μίλαν με ανατροπή επί της Ίντερ
Η Μίλαν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ιταλία αλλά επί... Κινέζικου εδάφους. Οι Ροσονέρι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την «μισητή» αντίπαλο Ίντερ, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ των Ιμπραΐμοβιτς και Μπόατενγκ, έφτασαν στη νίκη με 2-1 και στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας, ο τελικός του οποίου τα τελευταία χρόνια διεξάγεται στη «Φωλιά του Πουλιού» στο Πεκίνο. Ο Σνάιντερ είχε ανοίξει το σκορ για τους Νερατζούρι στο 21'.
Η Μίλαν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ιταλία αλλά επί… Κινέζικου εδάφους. Οι Ροσονέρι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την «μισητή» αντίπαλο Ίντερ, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ των Ιμπραΐμοβιτς και Μπόατενγκ, έφτασαν στη νίκη με 2-1 και στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας, ο τελικός του οποίου τα τελευταία χρόνια διεξάγεται στη «Φωλιά του Πουλιού» στο Πεκίνο.
Ο Σνάιντερ είχε ανοίξει το σκορ για τους Νερατζούρι στο 21′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια η Μίλαν πήρε τα ηνία του αγώνα, και στο 40’ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.
Ωστόσο, ο Σουηδός κατάφερε στο 60′ να φέρει στα ίσια το ματς. Ο Ρομπίνιο βρήκε τον Ζέεντορφ, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Η ανατροπή της Μίλαν ήρθε στο 69’, όταν ο Πάτο σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε λίγο στον Σέζαρ και στη συνέχεια στο δεξί δοκάρι του και ο επερχόμενος Μπόατενγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το πήρε τελικό 2-1.
Μίλαν (Μάσιμο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Τζαμπρότα, Σίλβα, Νέστα, Φαν Μπόμελ, Γκατούζο (75’ Αμπροσίνι), Ζέεντορφ, Μπόατενγκ (82’ Εμάνουελσον), Ρομπίνιο (61’ Πάτο), Ιμπραΐμοβιτς.
Ίντερ (Πιέρο Γκασπερίνι): Σέζαρ, Ρανόκια, Ζανέτι, Κίβου, Σάμουελ, Όμπι (82’ Καστάινιος), Στάνκοβιτς (73’ Πατζίνι), Άλβαρες (64’ Φαραόνι), Σνάιντερ, Μότα, Ετό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
