
Κάθε φετινό ρεκόρ έσπασε ο Sotheby’s με έργο του Φραντσέσκο Γκουάρντι
Ο οίκος Sotheby's έβγαλε στο σφυρί τον πίνακα του Φραντσέσκο Γκουάρντι με τίτλο «Βενετία, μία Άποψη της Γέφυρας Ριάλτο, Κοιτάζοντας Βόρεια, από την Φονταμέντα ντελ Κάρμπον» και κατάφερε να καταγράψει ρεκόρ χρονιάς. Το έργο, που φιλοτεχνήθηκε το 1760, πουλήθηκε έναντι 42,9 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο οίκος Sotheby’s έβγαλε στο σφυρί μία άποψη της Βενετίας, έργο του Φραντσέσκο Γκουάρντι, το οποίο πουλήθηκε έναντι 42,9 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με τον οίκο, πρόκειται για την υψηλότερη τιμή πώλησης έργου τέχνης που δημοπρατείται φέτος από διεθνή οίκο δημοπρασίας.
Ο πίνακας «Βενετία, μία Άποψη της Γέφυρας Ριάλτο, Κοιτάζοντας Βόρεια, από την Φονταμέντα ντελ Κάρμπον» φιλοτεχνήθηκε από τον Ιταλό καλλιτέχνη στα τέλη του 1760 και θεωρείται ένας από τους τέσσερις σημαντικότερους του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Σύμφωνο Επενδύσεων και Θέσεων Εργασίας» πρότεινε στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλαδας
- Ανδρουλάκης: Manual Μητσοτάκη να πετά τις δικογραφίες στον κάδο των αχρήστων – Αξιακή η μάχη των εκλογών
- Η αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων μπλόκαρε τη δημοσίευση μελετών που έβρισκαν τα εμβόλια ασφαλή
- Ο «πόλεμος» των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι τελείωσε – Οι δικηγόροι τους πανηγυρίζουν
- Ευρωπαϊκή ναυτιλία: Από τις κυρίαρχες παγκοσμίως – Στα 148,7 δισ. ευρώ η συμβολή της στην οικονομία της ΕΕ
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο




