Νέο βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές της Κεφαλλονιάς
"Η ιδέα να γράψουμε αυτό το βιβλίο δημιουργήθηκε όταν δοκιμάσαμε την υπέροχη μαγειρική των οικοδεσποινών σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Μεσογείου."
«Η ιδέα να γράψουμε αυτό το βιβλίο δημιουργήθηκε όταν δοκιμάσαμε την υπέροχη μαγειρική των οικοδεσποινών σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Μεσογείου.» Με τα παραπάνω λόγια περιγράφουν το βιβλίο τους με τίτλο «Ρετσέτες από τις Σιόρες της Κεφαλλονίας» οι συγγραφείς Ζαν Τράγκερ – Συνοδινού και Ιαν Κ. Μάκιντος. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Προπομπός.
Στο βιβλίο θα βρείτε:
- Συνταγές για ορεκτικά, ψαρικά, κρεατικά, πίτες, όσπρια, χόρτα, σάλτσες και πολλά γλυκά που συνοδεύονται από μικρές ιστορίες γραμμένες με χιούμορ. Όσοι αγαπάτε τις πίτες θα χαρείτε ιδιαίτερα με τις πρωτότυπες συνταγές για να φτιάξετε φύλλο με κρασί ή ούζο.
- Χρήσιμες συμβουλές για το πως να διαλέγετε ψάρια, πως να τα καθαρίζετε και πως να τα μαγειρέψετε καθώς και ένα γλωσσάρι.
- Έγχρωμες φωτογραφίες των συνταγών.
Πληροφορίες
Το βιβλίο αριθμεί 214 σελίδες και κοστίζει € 25,00. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις Εκδόσεις Προπομπός: Πατησίων 53, Αθήνα ΤΚ 10433, τηλ. 2105245264, φαξ. 210 5245246, www.propobos.gr, propobos@propobos.gr
Εκδόσεις Προπομπός
- Όταν το ποδόσφαιρο βγαίνει από την αυλή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]
- Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα»
- Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Θεσσαλονίκη – Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου οδηγού δικύκλου
- Greek PM Reviews Week, Highlights Reforms and Migration Policy
- Σεντ Τρούιντεν: Big in Japan


