
Οριστικός υποβιβασμός Ιωνικού, δικαίωση Ατρόμητου
Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ η έφεση του Ιωνικού κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League σύμφωνα με την οποία ο αγώνας της ομάδας της Νεάπολης με την Αναγέννηση Καρδίτσας κατακυρώνεται υπέρ των Θεσσαλών. Έτσι, ο υποβιβασμός του Ιωνικού στην Football League 2 είναι οριστικός, άσχετα με την ποινή που του είχε υποβληθεί νωρίτερα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας για το θέμα της πλαστογραφίας. Διαγράφεται η ποινή του Ατρόμητου, παραμένει αυτή του Πάμπλο Γκαρσία.
Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ η έφεση του Ιωνικού κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League σύμφωνα με την οποία ο αγώνας της ομάδας της Νεάπολης με την Αναγέννηση Καρδίτσας κατακυρώνεται υπέρ των Θεσσαλών. Έτσι, ο υποβιβασμός του Ιωνικού στην Football League 2 είναι οριστικός, άσχετα με την ποινή που του είχε υποβληθεί νωρίτερα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας για το θέμα της πλαστογραφίας. Ωστόσο το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί μειώνεται κατά το ήμισυ (50.000 ευρώ).
Παράλληλα, διεγράφη η ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί στον Ατρόμητο για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ διατηρήθηκε η ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Πάμπλο Γκαρσία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα των πλέι-οφ με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:
«Δέχεται εν μέρει την έφεση της ΠΑΕ Ιωνικός κατά της υπ’ αριθμ. 257/2011 απόφασης της ΠΕ/Football League και της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας.
» Κατακυρώνει τον αγώνα Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας της 3/4 υπέρ της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας με τέρματα 3-0 και επιβάλλει στην ΠΑΕ Ιωνικός χρηματική ποινή 25.000 ευρώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
- Λαμία: Ιδιοκτήτης καφετέριας έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε απαγχονισμένο η υπάλληλος του καταστήματος
- ΠΑΟΚ – Άρης Betsson 88-77: Πήρε το ντέρμπι με σούπερ Μπέβερλι ο «δικέφαλος» (vids)


