Οι Τούρκοι θέλουν να φορέσουν… φέσι στον Μπουρούση
Την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση επιθυμεί η Φένερμπαχτσε / Ούλκερ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ανάμεσα στον Έλληνα σέντερ με τον προπονητή του στον Ολυμπιακό, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα «www.ajansspor.com», αναφέρει ότι ο Μπουρούσης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ και ότι ο πρώτος στόχος είναι ο Αντρέι Κιριλένκο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τους Γιούτα Τζαζ στο ΝΒΑ, όμως, ίσως η απόκτηση του Μπουρούση είναι πιο... ρεαλιστική.
Την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση επιθυμεί η Φένερμπαχτσε / Ούλκερ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ανάμεσα στον Έλληνα σέντερ με τον προπονητή του στον Ολυμπιακό, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα «www.ajansspor.com», αναφέρει ότι ο Μπουρούσης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ και ότι ο πρώτος στόχος είναι ο Αντρέι Κιριλένκο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τους Γιούτα Τζαζ στο ΝΒΑ, όμως, ίσως η απόκτηση του Μπουρούση είναι πιο… ρεαλιστική.
Οι Τούρκοι ελπίζουν ότι με την κατάλληλη ενίσχυση της ομάδας τους θα καταφέρουν να βρεθούν στο φάιναλ φορ της ερχόμενης σεζόν που θα γίνει στο γήπεδό τους στην Κωνσταντινούπολη και αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για να προστεθεί στο ρόστερ τους ένας ικανός σέντερ.
Ωστόσο, ο Μπουρούσης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με τον Ολυμπιακό στο οποίο υπάρχει και όρος που επιτρέπει την αποχώρησή του μόνο για ομάδα του ΝΒΑ.
Οικονομικά, βέβαια, η τουρκική πρόταση προς τον παίκτη είναι υψηλότερη από τις απολαβές του στον Ολυμπιακό, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα και να αποχωρήσει από το Λιμάνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)



