«Έφυγε» ο σαξοφωνίστας του Σπρίνγκστιν, Κλάρενς Κλέμονς
Ο Κλάρενς Κλέμονς, ο διάσημος σαξοφωνίστας του συγκροτήματος E Street Band που συνοδεύει τον Αμερικανό τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν, πέθανε σε ηλικία 69 ετών, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο Κλάρενς Κλέμονς, ο διάσημος σαξοφωνίστας του συγκροτήματος E Street Band που συνοδεύει τον Αμερικανό τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν, πέθανε σε ηλικία 69 ετών, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με το CBS, ο 69χρονος μουσικός, που αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα και πέθανε από μετεγχειρητικές επιπλοκές.
«Συντετριμμένος» από τον θάνατο του συνεργάτη του δήλωσε ο Μπρους Σπρίνγκστιν, σημειώνοντας ότι «ο Κλάρενς έζησε μια καταπληκτική ζωή».
«Τα έδινε όλα κάθε νύχτα που ανέβαινε στη σκηνή. Ήταν για μένα ένας αγαπητός φίλος, ο συνεργάτης μου» είπε.
Ο Κλάρενς Κλέμονς ανέβηκε στη σκηνή για τελευταία φορά στο πλευρό του Μπρους Σπρίνγκστιν το Δεκέμβριο του 2010.
Έπαιξε επίσης σε δύο κομμάτια του τελευταίου άλμπουμ της Lady Gaga με τίτλο «Born this way».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πάτρα: Τροχαίο με έναν νεκρό στα Βραχνέικα – Σφοδρή σύγκρουση δυο ΙΧ
- Tα μαύρα δόντια επιστρέφουν κόντρα στα δυτικά πρότυπα ομορφιάς
- Αποχαιρέτησε τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα: «Φεύγω με την ηρεμία ότι έδωσα τα πάντα για αυτό το έμβλημα»
- Κολομβία: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος με 110 επιβαίνοντες
- Έκλεισε ευγενικά την «πόρτα» στον Ανδρουλάκη ο Φάμελλος – «Όχι» στον προγραμματικό διάλογο στο πλαίσιο του συνεδρίου
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 7 οδηγοί που εντοπίστηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ – Βεβαιώθηκαν 218 παραβάσεις



