Δανεικός στην ΑΕΚ ο Ακόστα λένε οι Ισπανοί
Σχεδόν κλεισμένο θεωρούν οι Ισπανοί για την ΑΕΚ τον Λαουτάρο Ακόστα της Σεβίλλης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ο παίκτης είναι σχεδόν δεδομένο πως θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Σεβίλλη και αν η Ένωση θελήσει μπορεί να τον έχει στο ρόστερ της την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και η ΑΕΚ φαίνεται να εξετάζει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της.
Σχεδόν κλεισμένο θεωρούν οι Ισπανοί για την ΑΕΚ τον Λαουτάρο Ακόστα της Σεβίλλης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ο παίκτης είναι σχεδόν δεδομένο πως θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Σεβίλλη και αν η Ένωση θελήσει μπορεί να τον έχει στο ρόστερ της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Και η ΑΕΚ φαίνεται να εξετάζει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της.
Ο 23χρονος μεσοπειθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να «πιάσει» στο ισπανικό πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν διαθέτει ισπανικό διαβατήριο, άρα πιάνει και θέση ξένου, κάνει τους ανθρώπους των Ανδαλουσιανών να θέλουν να τον δώσουν με δανεισμό.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «estadiodeportivo», για τον ίδιο ακριβώς λόγο, είναι πολύ δύσκολο να βρει ομάδα στην Primera. Ετσι, η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον και ο παίκτης είναι θετικός να φορέσει τη φανέλα της είναι η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Χαλκίδα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα – Διασωληνώθηκε το ένα
- Αναζητούν τι οδήγησε την 16χρονη Λόρα στη φυγή – Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Είκοσι έξι λόγχες της Ελληνιστικής εποχής είχε στο σπίτι 44χρονος στην Πτολεμαΐδα
- Η ισπανική βασιλική οικογένεια αποχαιρετά την πριγκίπισσα Ειρήνη στη Μαδρίτη
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 71-79: Με «30άρα» του Μπάρτλεϊ η «Ένωση» (vid)
- Eurovision 2026: Aκούστε τα 14 υποψήφια τραγούδια του πρώτου ελληνικού ημιτελικού
