Μια νίκη μακριά από τον τίτλο στο πόλο ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-2 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Πειραιά και βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη αυτή έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο και πλέον το Σάββατο στο Λαιμό θα προσπαθήσουν για την τρίτη νίκη που θα τους δώσει τον 5ο διαδοχικό τίτλο. Σε περίπτωση που η Βουλιαγμένη κάνει το 2-2, θα οδηγηθούμε σε πέμπτο τελικό την Τετάρτη (15/6) στον Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-2 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Πειραιά και βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.
Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη αυτή έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο και πλέον το Σάββατο στο Λαιμό θα προσπαθήσουν για την τρίτη νίκη που θα τους δώσει τον 5ο διαδοχικό τίτλο. Σε περίπτωση που η Βουλιαγμένη κάνει το 2-2, θα οδηγηθούμε σε πέμπτο τελικό την Τετάρτη (15/6) στον Πειραιά.
Οι άμυνες και οι δύο τερματοφύλακες είχαν τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στην πρώτη επίθεση του ματς με τον Κολόμβο, αλλά στη συνέχεια «έπεσαν» πάνω στον πολύ καλό Τσαλκάνη, ενώ είχαν και κάποιες βεβιασμένες επιλογές. Από την άλλη πλευρά, η πιεστική άμυνα του Ολυμπιακού δεν επέτρεπε στους παίκτες του Τεό Λοράντου να τροφοδοτήσουν τον Βουλγαράκη στα 2μ. και τους υποχρέωνε να δοκιμάζουν πολλά περιφερειακά σουτ, που συνήθως σταματούσαν στον Δεληγιάννη.
Ενα απ΄αυτά, πάντως, βρήκε στόχο και με σκόρερ τον Καρούντζο η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου. Στη δεύτερη οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν 3-1, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν με παίκτη παραπάνω, αλλά ακόμη ένα μακρινό σουτ, αυτή τη φορά από τον Γκακ, διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 3-2.
Αυτό που τελικά «πλήρωσαν» οι φιλοξενούμενοι ήταν η επιθετική «αφλογιστία» τους, με το 0/9 στον παίκτη παραπάνω να είναι απολύτως χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα. Χωρίς να κάνουν σπουδαία εμφάνιση, οι γηπεδούχοι, με πρωταγωνιστή τον Χριστόδουλο Κολόμβο, σημείωσαν τρία αναπάντητα γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο, ξέφυγαν με 6-2 και ουσιαστικά «καθάρισαν» τον τρίτο τελικό. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου να «τρώνε» το χρόνο και να κάνουν παράλληλα οικονομία δυνάμεων, αφού προέρχονταν από το φάιναλ-φορ του κυπέλλου στην Κάλυμνο.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 0-0
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Αχλαδιώτης
Ο Ολυμπιακός είχε 4/8 με παίκτη παραπάνω, ένα γκολ από την περιφέρεια και ένα από θέση φουνταριστού. Η Βουλιαγμένη είχε 0/9 με παίκτη παραπάνω και δύο γκολ από την περιφέρεια.
Τα γκολ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κολόμβος 2, Ντόσκας 2, Δελακάς, Σχίζας
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καρούντζος, Γκακ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο
- Τουρκία: Επτά νεκροί και 11 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό
- «Kαταστροφική συμφωνία» η εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix για την Τζέιν Φόντα
- Τροχαίο στο Παλαιό Φάληρο: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουση με άλλο όχημα
- Μπλόκα με χιλιάδες τρακτέρ σε όλη τη χώρα – Κλιμακώνουν οι αγρότες και πιέζουν την κυβέρνηση [Live χάρτης]
- Stoiximan GBL: «Μάχη» Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο ΣΕΦ, υποδέχεται τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός


