
Η Ρεάλ κατήγγειλε στην UEFA έξι παίκτες της Μπάρτσα
Την τιμωρία έξι ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League φέρεται να ζήτησε από την UEFA η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.
Μπαντούνας Ηλίας
Την τιμωρία έξι ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League φέρεται να ζήτησε από την UEFA η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.
Όπως αναφέρει το «Catalunya Radiο», ο πρόεδρος των Μερένχες, Φλορεντίνο Πέρεθ με επίσημη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ζήτησε την τιμωρία των Άλβες, Πέδρο, Μπούσκετς, Πίντο, Βαλντές και Κεϊτά.για την συμπεριφορά που επέδειξαν στον αγώνα του «Μπερναμπέου» όπου οι Μπλαουγκράνα κατάφεραν να «αποδράσουν» με σκόρ πρόκρισης (2-0).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
- Τραμπ για ενδεχόμενη συμφωνία: Μετά από 47 χρόνια θα τακτοποιήσουμε τα χάλια που άφησαν άλλοι πρόεδροι
- Νέα Αριστερά: Για ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση συλλαμβάνεται ψευδόμενη – Το σχόλιο για Καββαδά
- Οδικός χάρτης για τα αγροτικά οικόπεδα – Πώς θα χτίσετε κτίσµα σε χώρο µικρότερο από 4 στρέµµατα
- Οι κορυφαίοι της Euroleague: Οι «μπόμπερ» Βεζένκοφ και Ναν και ο Μιλουτίνοφ που «σκέπασε» τα καλάθια
- Με τη δύναμη του script: Πώς μια χάκερ εξευτέλισε την ακροδεξιά και διέγραψε το «Tinder των νεοναζί»




