Πέππας Παναγιώτης

Μετά τη διάψευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και του Ερνέστο Βαλβέρδε περί αποχώρησης του Βάσκου τεχνικού από τον πάγκο των Ερυθρολεύκων το καλοκαίρι, ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ισπανός προπονητής θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για να τον οδηγήσει στο Champions League.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «deia.com», ο Ισπανός τεχνικός δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό:

«Ο Ουρουτία (σ.σ. υποψήφιος πρόεδρος της Μπιλμπάο) είναι φίλος με τον Βαλβέρδε ο οποίος έχει ακουστεί για την Μπιλμπάο αλλά είναι τώρα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Για τον Ουρουτία ο Βαλβέρδε θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση για να αναλάβει την Μπιλμπάο.

»Ο Βαλβέρδε όμως δίνει προτεραιότητα να συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να παίξει στο Champions League με την ομάδα του» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ