Η Καβάλα πήρε Πφερζέλ και παίζει κόντρα στον ΠΑΟ
Στην Καβάλα ο Σταύρος Ψωμιάδης έβαλε τέλος στην προπονητολογία, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα Κόσμι και ο Χένρι Κάσπερτσακ προετοιμάζει κανονικά την ομάδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει μάλιστα στη διάθεσή του και τον Μαρκ Πφερζέλ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Στην Καβάλα ο Σταύρος Ψωμιάδης έβαλε τέλος στην προπονητολογία, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα Κόσμι και ο Χένρι Κάσπερτσακ προετοιμάζει κανονικά την ομάδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει μάλιστα στη διάθεσή του και τον Μαρκ Πφερζέλ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Ο 30χρονος Γάλλος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Καβάλα και με δεδομένο ότι η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ίσως και να βρει μια θέση στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Πφερζέλ είναι γεννημένος στις 21/5 του 1981 και μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός, αλλά και ως αμυντικό χαφ.
Τα τελευταία τρία χρόνια άνηκε στην Μπόχουμ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες των Μουλούζ, Τρουά, Σετέ και Λιβόρνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ολυμπιακός – Εθνικός Καλαμάτας 11-0: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες
- Eurovision 2026: Aκούστε τα 14 υποψήφια τραγούδια του δεύτερου ελληνικού ημιτελικού
- Αγορά εργασίας: Όταν οι εργαζόμενοι «παραιτούνται» από την εύρεση εργασίας
- Μύκονος Betsson – Κολοσσός Ρόδου 67-84: Διπλό για την ομάδα του Λυκογιάννη
- Ιωάννινα: Νεκρός εντοπίστηκε ο 75χρονος από το Μιχαλίτσι που είχε εξαφανιστεί
- ΑΕΛ Novibet – Άρης 1-0: Νίκη «ανάσα» οι Θεσσαλοί, «βυθίζονται» οι Θεσσαλονικείς (vid)


