Ο Γκέκας θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Αϊντραχτ
Την επιθυμία του να παραμείνει στην Αϊντραχτ εξέφρασε ο Φάνης Γκέκας, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Φρανκφούρτης, με δηλώσεις στη Γερμανική εφημερίδα «Sport Bild».
Την επιθυμία του να παραμείνει στην Αϊντραχτ εξέφρασε ο Φάνης Γκέκας, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Φρανκφούρτης, με δηλώσεις στη Γερμανική εφημερίδα «Sport Bild».
«Μπορώ να φανταστώ ότι θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Νιώθω πολύ καλά στην Αϊντραχτ και διασκεδάζω με τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε».
Αναφορικά με την πορεία και τους στόχους της ομάδας του, είπε: «Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μας έριξαν στη βαθμολογία, όμως πιστεύω πως, αν στο β’ γύρο κάνουμε ένα καλό σερί, μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία θέση στο Europa League».
Τέλος, σε ερώτηση για την Εθνική, ξεκαθάρισε πως «δεν θέλω να ξαναμιλήσω για αυτό το θέμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Χρήστος Πολίτης: Τι είχε αποφασίσει για τα πνευματικά του δικαιώματα
- Ρεσιτάλ… άμυνας από τον Αντετοκούνμπο: Η τάπα και το κλέψιμο στον Λεμπρόν που έδωσαν τη νίκη στους Μπακς (vid)
- Πιερία: «Το είχε πάρει πολύ βαριά» – Ο πατέρας του κτηνοτρόφου που αυτοκτόνησε μετά τη σφαγή του κοπαδιού του
- Κυνηγώντας τα πλοία – φαντάσματα: Οι ΗΠΑ βάζουν στο μάτι τον «σκοτεινό στόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/1): Πού θα δείτε Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για τη Super League
- Αυστραλία: Κατάσταση καταστροφής στην πολιτεία Βικτόρια λόγω πυρκαγιών


