Επιμένουν οι Γάλλοι για Σισέ, πυρετό ο Γκοβού
Μπορεί ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ίδιος ο Σισέ να τονίζουν ότι θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, ωστόσο οι Γάλλοι δεν... πτοούνται και συνεχίζουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπορντό να πιέζει για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ! Μειοψηφία ο Τζίγγερ στην προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων, από την οποία αναμένεται να προκύψει και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ. Τρία προβλήματα για τον Φερέιρα.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ίδιος ο Σισέ να τονίζουν ότι θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, ωστόσο οι Γάλλοι δεν… πτοούνται και συνεχίζουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπορντό να πιέζει για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ! Μειοψηφία ο Τζίγγερ στην προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων, από την οποία αναμένεται να προκύψει και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ.
Οι επιδόσεις του Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τον τελευταίο 1,5 χρόνο μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει στο εξωτερικό και μετά τις ομάδες της Αγγλίας, στο κόλπο της απόκτησής του μπαίνουν και σύλλογοι από τη χώρα του!
Συγκεκριμένα, η Μπορντό ενδιαφέρεται σοβαρά για τη μεταγραφή του διεθνούς Γάλλου στράικερ, με την «L’Equipe» να υποστηρίζει πως έκανε ήδη πρόταση ύψους 10 εκ. ευρώ, η οποία μάλιστα απορρίφθηκε!
Στο ίδιο δημοσίευμα, τονίζεται πως οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος τους τελευταίους 18 μήνες, καθώς εκτός από δύναμη, θα χάσουν και σε πρεστίζ. Τη στιγμή μάλιστα που συνεχίζουν να διεκδικούν το νταμπλ.
Υπογραμμίζεται πάντως, πως η Μπορντό μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, αρκεί να καταβάλλει τα 14 εκ. ευρώ, που αντιστοιχούν στη ρήτρα της αποδέσμευσης από το συμβόλαιό του.
Σε κάθε περίπτωση, ο Σισέ δεν θέλει να φύγει άμεσα από την Ελλάδα και την Παιανία, κάτι που ξεκαθάρισε και στις πρόσφατες δηλώσεις του. Ο 30χρονος επιθετικός χαρακτήρισε εξόχως τιμητικό το ενδιαφέρον της ομάδας της πατρίδας του, ξεκαθάρισε όμως πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, την οποία θα ολοκληρώσει με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος.
Μειοψηφία ο Τζίγγερ!
Στο μεταξύ, το τυπικό τέλος εποχής της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό πλησιάζει, καθώς στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την Παρασκευή (14/01), ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα λειτουργήσει ως μειοψηφία, κάτι που έχει προαναγγείλει άλλωστε και θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι έχει το δικαίωμα να ορίσει 14 μέλη (ως έχων το 54.,7%), θα ορίσει κάτω από 10 και θα χαρίσει τις άλλες θέσεις σε μετόχους που το επιθυμούν και έχουν ουδέτερη φωνή.
Τρία προβλήματα για τον Φερέιρα
Το παιχνίδι με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.
Απέναντι στους Αργοναύτες, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί της βοήθειας των φιλάθλων του, μιας και το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αμφίβολοι είναι πλέον και οι Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και Γκοβού, που έχει πυρετό.
Οι δύο πρώτοι συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά, ενώ ο Γκοβού δεν προπονήθηκε καθόλου στην προπόνηση της Πέμπτης καθώς παρουσίασε πυρετό.
Η κατάστασή του θα παρακολουθείται και την Παρασκευή θα φανεί αν θα είνει διαθέσιμος απέναντι στην Καβάλα.
Εκεί όπου έτσι κι αλλιώς θα απουσιάσει ο Σεμπάστιαν Λέτο, που είναι τιμωρημένος, αλλά και ο Πλεσί που προπονείται μόνος του, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οδηγός για αρχάριους: Οι συμβουλές των δημιουργών του Stranger Things για να απολαύσεις καλύτερα τον 5ο κύκλο
- Τι είπε ο Σίμος μετά την ήττα από την Καϊράτ: «Θεωρώ ότι δεν κέρδισε η πιο ποιοτική ομάδα»
- Ο προϋπολογισμός στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών
- Ιαπωνία: Πιθανός ένας νέος σεισμός πάνω από 8 Ρίχτερ μετά τα 7,6
- Πώς «έκρυψαν» τη σύνδεση EYΠ – Predator
- Ανδρουλάκης από το μπλόκο της Καρδίτσας: Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και του δίκαιου αγώνα τους
