Με Μπουμσόνγκ ο Παναθηναϊκός στη Ξάνθη
Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρόντα, θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Τρίτης (17:15) με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρόντα, θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη για το παιχνίδι της Τρίτης (17:15) με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Ο Γάλλος αμυντικός (σ.σ. ταλαιπωρήθηκε από ήπιας μορφής πελματιαία απονεύρωση) προπονήθηκε κανονικά σήμερα Δευτέρα και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς.
Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται βεβαίως και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Από κει και πέρα, ατομικά προπονήθηκαν και πάλι ο Σεντρίκ Καντέ, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Αντώνης Πετρόπουλος και φυσικά δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Ξάνθης. Επίσης, εκτός αποστολής τέθηκαν και οι Ιωαννίδης και Δημούτσος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κολωνός: Η νεκρή έγκυος έψαχνε δομή για κακοποιημένες γυναίκες – Τι είχε πει σε φίλους της
- Το διάλειμμα είναι απαραίτητο για το μυαλό μας, σύμφωνα με την επιστήμη
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα μετά την επίθεση στο Ιράν
- Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο – Ένας νεκρός στο Μπαχρέιν από ιρανικά αντίποινα, εκρήξεις στο Κουβέιτ
- Η «κοινοτοπία του κακού» – Όταν ο πόλεμος γίνεται «κανονικότητα»
- Συνταγή: Παραδοσιακή πρασόσουπα





