O Mαυριάς… εκθρόνισε τον Νίνη
Ο Χάρης Μαυρίας έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ στη διοργάνωση του Champions League, σπάζοντας το ρεκόρ του Σωτήρη Νίνη.
Ο Χάρης Μαυρίας έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ στη διοργάνωση του Champions League, σπάζοντας το ρεκόρ του Σωτήρη Νίνη.
Ο 16χρονος άσος που έπαιαξε κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν στο ΟΑΚΑ, ξεπέρασε τον συμπαίκτη του, που είχε αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό κύπελλο, στο ματς του «Φέλιξ Μπολάρ» με τη Λάνς το 2007 για το Κύπελλο UEFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video



