
Δανεικός στην Άρη για έναν χρόνο ο Σλούκας
Δανεικός για ένα χρόνο στον Αρη θα παίζει ο Κώστας Σλούκας, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ομάδες ξεπέρασαν τις όποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι και το μόνο πράγμα που απομένει για την οριστικοποίηση της συμφωνίας είναι η επίσημη ανακοίνωση που κατά πάσα πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη.
Δανεικός για ένα χρόνο στον Αρη θα παίζει ο Κώστας Σλούκας, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι δύο ομάδες ξεπέρασαν τις όποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι και το μόνο πράγμα που απομένει για την οριστικοποίηση της συμφωνίας είναι η επίσημη ανακοίνωση που κατά πάσα πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη.
Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το σοκ με τον τραυματισμό του Δημήτρη Βεργίνη έψαχναν για πλέι μέικερ και η συγκυρία ήταν ιδανική.
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είχε μεταφέρει στον νεαρό άσο πως καλό θα ήταν να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα που θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα γύριζε στην ομάδα του Πειραιά ακόμα πιο έτοιμος.
Έτσι, ο Αρης κινήθηκε γρήγορα και με τις σωστές κινήσεις συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι «Εκκλησιάζουσες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία
- Συνταξιοδότηση: Ρεκόρ αιτήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2026 – Έφτασαν τις 58.213
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ
- Το Iράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην επιτεθούν σε πλοία του – 36 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο
- Το αλάτι κάνει κακό στη μνήμη;
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά



