Την Επιτροπή Ανταγωνισμού επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Eπίσκεψη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού πραγματοποίησε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα των υποθέσεων που εξετάζει η Επιτροπή και να ζητήσει τη συμβολή της στην προσπάθεια μείωσης των τιμών.
Eπίσκεψη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού πραγματοποίησε την Τρίτη ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα των υποθέσεων που εξετάζει η Επιτροπή και να ζητήσει τη συμβολή της στην προσπάθεια μείωσης των τιμών.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κυριτσάκη να τον επισκεφθεί στο υπουργείο για να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της Επιτροπής.
Η συνάντηση της Τρίτης είχε ως θέμα ζητήματα που αφορούν στον έλεγχο της αγοράς τη δυνατότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερης παρέμβασης της επιτροπής όταν διαπιστώνονται δυσλειτουργίες και την πάταξη των καρτέλ.
Υπενθυμίζεται ότι από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμόρφωση της νομοθεσίας για την αποτελεσματικότερη παρέμβαση στην αγορά της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας