
Δύσκολα προλαβαίνει τον Πανσερραϊκό ο Ουρτάδο
Δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Μοϊσές Ουρτάδο στον αγώνα της Κυριακής (18:15) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Ισπανό μέσο να μην καταφέρνει να βγάλει όλο το πρόγραμμα και να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην φτέρνα στο ματς με την Κέρκυρα.
Δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Μοϊσές Ουρτάδο στον αγώνα της Κυριακής (18:15) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Ισπανό μέσο να μην καταφέρνει να βγάλει όλο το πρόγραμμα και να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην φτέρνα στο ματς με την Κέρκυρα.
Πλέον οι πιθανότητες που υπάρχουν ώστε να δώσει το «παρών» στο ματς των Σερρών έχουν μειωθεί αισθητά, ωστόσο τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής (10.30).
Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποχώρησε λόγω στομαχικών διαταραχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τουρισμός για Όλους 2026»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
- Ερντογάν: Σφοδρή επίθεση στο Ισραήλ και μήνυμα ισχύος – «Καμία δύναμη δεν μπορεί να απειλήσει την Τουρκία»
- Ο Ιραόλα μπαίνει στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής ελίτ
- Οι ισραηλινές δυνάμεις «σφραγίζουν» τα χέρια Παλαιστίνιων γυναικών
- Τι απαντά ΕΟΔΥ στον «πόλεμο» για το ξήλωμα της πικροδάφνης από τα σχολεία
- LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα


