Εύκολα στα ημιτελικά του US Open ο Ράφα Ναδάλ
Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του US Open εξασφάλισε ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο συμπατριώτη του Φερνάντο Βερντάσκο επικρατώντας με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-4). Αντίπαλος του Ναδάλ στους «4» θα είναι ο Ρώσος Γιούζνι, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ (3-6 7-6 3-6 6-3 6-3) του Ελβετού Βάβρινκα.
Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του US Open εξασφάλισε ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο συμπατριώτη του Φερνάντο Βερντάσκο επικρατώντας με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-4).
«Είναι για μένα πολύ σημαντικό που θα δώσω το παρών για 3η συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά ενός από τα πιο σημαντικά τουρνουά στον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.
Ο Φερνάντο Βερντάσκο ήθελε να πικάρει τον Ναδάλ. «Έπαιξε πολύ καλά ο Ναδάλ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει τον Φέντερερ στον τελικό. Θα είναι ένα δυνατό καθώς ο Ρότζερ παίζει καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες.
»Αν θα έπρεπε να στοιχηματίσω, θα πόνταρα τα λεφτά μου στον Φέντερερ. Έχει κερδίσει πέντε φορές εδώ και τους αρέσουν οι καταστάσεις που επικρατούν στο συγκεκριμένο τουρνουά», κατέληξε ο Βερντάσκο.
Αντίπαλος του Ναδάλ στους «4» θα είναι ο Ρώσος Γιούζνι, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ (3-6 7-6 3-6 6-3 6-3) του Ελβετού Βάβρινκα.
Αυτή θα είναι δεύτερη συμμετοχή του Γιούζνι στα ημιτελικά του Αμερικάνικου γκραν σλαμ, μετά το 2006, όπου είχε αποκλείσει στα προημιτελικά τον Ναδάλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
