
Αμίλητος για Ντιόγκο και μεταγραφές ο Βαλβέρδε
Σφίγγα... ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το αν παραχωρηθεί ή όχι ο Ντιόγκο μετά τη φιλική ισοπαλία με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. «Δεν ξέρω τίποτα, δεν μπορώ να πω τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά ο βάσκος, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη.
Σφίγγα… ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το αν παραχωρηθεί ή όχι ο Ντιόγκο μετά τη φιλική ισοπαλία με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. «Δεν ξέρω τίποτα, δεν μπορώ να πω τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά ο βάσκος, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη.
«Δεν έχω κανένα νέο για τις μεταγραφές. Δεν γνωρίζω» είπε ο Βαλβέρδε ερωτηθείς για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.
Αναφορικά στο φιλικό με την Ντεπορτίβο, είπε: «Ήταν πολύ αργός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν μου άρεσε. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε το παιχνίδι της Λα Κορούνια, το οποίο ήταν αργό.
Έτσι παρασυρθήκαμε και παίξαμε και εμείς αργά. Έχουμε ακόμα χρόνο να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να το κάνουμε για να δημιουργήσουμε και πάλι την ομάδα που έκανε το νταμπλ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κεφαλονιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου της Μυρτούς – Οι καταγγελίες για τα κενά στο νοσοκομείο
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο
- Τότεναμ – Μπράιτον 2-2: Σοκ στο 90+5′ για τους Πετεινούς – 15 ματς χωρίς νίκη
- Ακινητοποιήθηκε τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα λόγω πτώσης δέντρου
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



