
Ο Παγδατής στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά τένις της Ουάσινγκτον
Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά τένις «Legg Mason Classic», που διεξάγεται στην Ουάσινγκτον, εξασφάλισε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος επικράτησε του Φερνάντο Βερντάσκο με 2-0 σετ. Αντίπαλος του, ο Βέλγος Ξαβιέ Μαλίς.
Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά τένις «Legg Mason Classic», που διεξάγεται στην Ουάσινγκτον, εξασφάλισε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος επικράτησε του Φερνάντο Βερντάσκο με 2-0 σετ.
Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, ο Κύπριος τενίστας επιβλήθηκε δύσκολα στο πρώτο σετ του Ισπανού με 7-6, ενώ πήρε το δεύτερο με 6-4.
Ο Παγδατής θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, με αντίπαλο τον Βέλγο Ξαβιέ Μαλίς, που νίκησε τον Τσέχο Τόμας Μέρντιχ με 6-3, 5-7, 7-5
Στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν ο Αργεντινός, Νταβίντ Ναλμπαντιάν με τον Κροάτη, Μίλαν Τσίλιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία της 59χρονης «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. – Εντοπίστηκε με μια ζώνη στον λαιμό της
- Σάκκαρη και Μπαντόσα προπονήθηκαν μαζί στο Τσάρλεστον (vid)
- Ο πόλεμος καθηλώνει τα αεροπλάνα – Αλλαγές και ακυρώσεις στις διεθνείς πτήσεις
- Ενοίκια: Νέα προθεσμία για το «τέλος στα μετρητά» – Όλες οι αλλαγές
- Ρενουάρ, Σεζάν, Ματίς: Κλοπή έργων τέχνης 9 εκατ. ευρώ στην Πάρμα
- Κρήτη: Γνωστός γιατρός στο Ηράκλειο έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον εντόπισε νεκρό η σύζυγός του

