
Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Άντερσον στον Ολυμπιακό
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με Ισραηλινά
δημοσιεύματα ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ Άλαν Άντερσον! Η
ιστοσελίδα «sport5» αναφέρει πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους
«ερυθρόλευκους» και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με Ισραηλινά δημοσιεύματα ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ Άλαν Άντερσον! Η ιστοσελίδα «sport5» αναφέρει πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!
Αναφέρεται δε ότι στο παιχνίδι της διεκδίκησης του ήταν και η Μοντεμπάσκι Σιένα, αλλά ο Ολυμπιακός κέρδισε την μάχη και ενέταξε στο δυναμικό του τον Αμερικανό γκαρντ. Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» πονούν στη θέση, στην οποία πήραν τον παίκτη κατά τους Ισραηλινούς, όμως για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο.
Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο παίκτης είχε στην Ευρωλίγκα 13,7 πόντους 3,6 ριμπάουντ μέσο όρο. Διόλου άσχημα για τον 27άχρονο παίκτη που πέραν όλων των άλλων είναι ιδιαίτερα έμπειρος και περισσότερο αξιόπιστος από τον Τόμας Κελάτι, ο οποίος τα βρήκε με την Κίμκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
