
Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Άντερσον στον Ολυμπιακό
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με Ισραηλινά
δημοσιεύματα ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ Άλαν Άντερσον! Η
ιστοσελίδα «sport5» αναφέρει πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους
«ερυθρόλευκους» και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με Ισραηλινά δημοσιεύματα ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ Άλαν Άντερσον! Η ιστοσελίδα «sport5» αναφέρει πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!
Αναφέρεται δε ότι στο παιχνίδι της διεκδίκησης του ήταν και η Μοντεμπάσκι Σιένα, αλλά ο Ολυμπιακός κέρδισε την μάχη και ενέταξε στο δυναμικό του τον Αμερικανό γκαρντ. Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» πονούν στη θέση, στην οποία πήραν τον παίκτη κατά τους Ισραηλινούς, όμως για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο.
Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο παίκτης είχε στην Ευρωλίγκα 13,7 πόντους 3,6 ριμπάουντ μέσο όρο. Διόλου άσχημα για τον 27άχρονο παίκτη που πέραν όλων των άλλων είναι ιδιαίτερα έμπειρος και περισσότερο αξιόπιστος από τον Τόμας Κελάτι, ο οποίος τα βρήκε με την Κίμκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μανόλης Τριανταφυλλίδης: Η παρακαταθήκη του για το ΑΠΘ και για την ελληνική γλώσσα
- Καλλιθέα: Σοκάρουν τα νέα ντοκουμέντα και οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό των δύο νεαρών από τον οδοντίατρο
- Ο Δίας και η Αφροδίτη – Οι «θεοί» του instagram στη Μύκονο
- Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Το πλήρωμα έτοιμο για εκκένωση λόγω διαρροής
- Έλενα Τοπαλίδου: Αναβλήθηκε η δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Ελεύθερη η ηθοποιός
- Χαμάς: Δεν θα αφοπλιστούμε, αλλά μόνο η αστυνομία θα φέρει όπλα, δηλώνει μέλος του πολιτικού γραφείου της

