
Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ν’Ντονγκ
Από το λιμάνι της Καταλονίας στο λιμάνι του Πειραιά θέλουν να φέρουν οι
αδελφοί Αγγελόπουλοι τον Σενεγαλέζο σέντερ, Μπονιφάς Ν'Ντόνγκ, σύμφωνα
με τη «Marca». «Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει ορφανή τη λίγκα ΑCB
αποκτώντας τους Κελάτι, Ν'Ντόνγκ και Ντε Κολό» αναφέρει το συγκεκριμένο
Ισπανικό δημοσίευμα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι»
ουδέποτε ασχολήθηκαν με τον τελευταίο, δηλαδή τον Γάλλο διεθνή, ο
οποίος απλώς είχε προταθεί στην ομάδα του Πειραιά από τον ατζέντη του.
Από το λιμάνι της Καταλονίας στο λιμάνι του Πειραιά θέλουν να φέρουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον Σενεγαλέζο σέντερ, Μπονιφάς Ν’Ντόνγκ, σύμφωνα με τη «Marca». «Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει ορφανή τη λίγκα ΑCB αποκτώντας τους Κελάτι, Ν’Ντόνγκ και Ντε Κολό» αναφέρει το συγκεκριμένο Ισπανικό δημοσίευμα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» ουδέποτε ασχολήθηκαν με τον τελευταίο, δηλαδή τον Γάλλο διεθνή, ο οποίος απλώς είχε προταθεί στην ομάδα του Πειραιά από τον ατζέντη του.
Την ώρα που ο Κελάτι παραμένει βασικός στόχος του Ολυμπιακού, μετά τη συμφωνία του Ρομέιν Σάτο με τον Παναθηναϊκό και την αντικειμενική δυσκολία απόκτησης του Ρούντι Φερνάντεθ, ο ύψους 2.13 Ν’Ντόνγκ φαίνεται καλή περίπτωση για τη θέση «5», αντί του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
Με τον σέντερ της Μπαρτσελόνα, πάντως, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Ίβκοβιτς θα ασχοληθούν μόνο στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η απόκτηση του Ντέιβιντ Άντερσεν, πρώτου και βασικού στόχου για την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν.
Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Ν’Ντόνγκ ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό, αν και οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον «Big Sofo».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Γαλλία: Η φορολόγηση των επιχειρήσεων διχάζει την Ακροδεξιά
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Σε προσωρινό «lock-down» το κτίριο
- Θα… ξεφουσκώσουν τα φάρμακα αδυνατίσματος; – Τι δείχνει έκθεση



