Ο Ολυμπιακός μιλά με Τζοβίνκο και κλείνει ραντεβού με Ριέρα
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα της μεταγραφής του Ριέρα στον
Ολυμπιακό, καθώς την τρίτη αναμένεται στην ΑΘληνα ο μάνατζερ του
Iσπανού άσου προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία. Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει για τον Ολυμπιακό το θέμα του Τζοβίνκο.
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα της μεταγραφής του Ριέρα στον Ολυμπιακό, καθώς την τρίτη αναμένεται στην ΑΘληνα ο μάνατζερ του Iσπανού άσου προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία.
Στον Ολυμπιακό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά σίγουρα τίποτα δεν τελειώνει, εάν δεν πέσουν οι υπογραφές.
Τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τρίτη, οπότε θα έρθει ο ατζέντης του στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα, μάλιστα, αναπτύχθηκε η φημολογία του ότι ο Ανχελ Καστέλ είχε ήδη έρθει στην Ελλάδα, χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο.
Ο μάνατζερ του Ισπανού παίκτη, πάντως, είχε αφήσει νωρίτερα υπονοούμενα ότι ο πελάτης του δε βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ανάβοντας… φωτιές στα πειραϊκά πηγαδάκια.
Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η δήλωση εντάσσεται στο γενικότερο επικοινωνιακό παιχνίδι που θέλει να παίξει για να ζητήσει περισσότερα λεφτά. Οι Πειραιώτες, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε τρελά παζάρια και ήδη έχουν εντοπίσει και εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση Ριέρα.
Αλλά όλοι στο Λιμάνι υποστηρίζουν ότι θα καταφέρουν τελικά να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.
Επίσης, η προφορική συμφωνία με τη Λίβερπουλ ισχύει όμως η ελληνική ομάδα περιμένει να της αποσταλεί εγγράφως, κάτι που καθυστερεί να γίνει επειδή ο αρχισκάουτερ των Reds, Εντουάρντο Μασία βρίσκεται στην Ολλανδία.
Επαφές και με Τζοβίνκο
Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει για τον Ολυμπιακό το θέμα του Τζοβίνκο, καθώς ο μάνατζερ του Ιταλού μεσοεπιθετικού, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, μιλώντας στο tuttomercatoweb τόνισε πως υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, την οποία ο παίκτης εξετάζει.
«Υπάρχει μία πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο, η πρόταση υπάρχει κι αυτές τις δύο ημέρες θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Ο Ντ’ Αμίκο ρωτήθηκε και για τον Γκατούζο, τονίζοντας ότι εξετάζουν διάφορες προτάσεις:
«Δεν έχουμε τίποτα καινούργιο. Κάνουμε μία γρήγορη ανάλυση στις προτάσεις που έχουμε, αν και η αγορά είναι ακόμη μεγάλη».
www.sport.gr
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού


