Οι κορυφαίοι στο Παρίσι και πέντε Έλληνες
Το σπουδαιότερο μίτινγκ του φετινού καλοκαιριού στην κολύμβηση
διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι με τη συμμετοχή κορυφαίων
ονομάτων από όλο τον κόσμο, προεξάρχοντος του Μάικλ Φελπς. Πεντεμελής η ελληνική συμμετοχή...
Το σπουδαιότερο μίτινγκ του φετινού καλοκαιριού στην κολύμβηση διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων από όλο τον κόσμο, προεξάρχοντος του Μάικλ Φελπς.
Στους αγώνες θα υπάρχει και πενταμελής ελληνική συμμετοχή, καθώς στη γαλλική πρωτεύουσα θα κολυμπήσουν ο Αρης Γρηγοριάδης (50μ., 100μ. και 200μ. ύπτιο), ο Στέφανος Δημητριάδης (50μ., 100μ. και 200μ. πεταλούδα), ο Φώτης Κολιόπουλος (50μ., 100μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ. πεταλούδα), η Νόρα Δράκου (50μ., 100μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ. ύπτιο) και η Μαρία Μιχαλάκα (50μ., 100μ. και 200μ. πρόσθιο).
Στο μεταξύ, ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά θα μετάσχουν το Σάββατο στον αγώνα 10χλμ. για το Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, που θα διεξαχθεί στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»



