Απών ο Κλέιζα από το Μουντομπάσκετ;
Η Λιθουανία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε σημείο να μην μπορεί να καλύψει την ασφάλεια των Λίνας Κλέιζα, Ρεινάλτας Σεϊμπούτις και Ντάριους Λαβρίνοβιτς. Κάτι που σημαίνει πως αν δεν γίνει αυτό και οι τρεις θα απουσιάσουν από το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας!
Η Λιθουανία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε σημείο να μην μπορεί να καλύψει την ασφάλεια των Λίνας Κλέιζα, Ρεινάλτας Σεϊμπούτις και Ντάριους Λαβρίνοβιτς.
Κάτι που σημαίνει πως αν δεν γίνει αυτό και οι τρεις θα απουσιάσουν από το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας!
«Τα οικονομικά μας προβλήματα είναι γνωστά μετά την αποχώρηση του βασικού σπόνσορα και χρειάζεται γρήγορα να βρούμε 500.000 ευρώ ώστε να μπορούμε να παίξουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Για την ασφάλεια των παικτών χρειάζονται κι άλλα χρήματα και είμαστε ανήσυχοι. Ελπίζω να βρεθεί λύση και να πάμε στην Τουρκία με την καλύτερη δυνατή σύνθεση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, Ντάλιους Ματβέγιεφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού
- Υπ. Ναυτιλίας: Σε αυξημένη επιφυλακή – Επαφή με ελληνικά πλοία σε Περσικό Κόλπο και Στενά του Ορμούζ
- Το buy out και όλες οι λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του Ρόμπινσον – Ποια είναι τα δεδομένα στο deal με την Παρί

