Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, από τις 18:30 έως τις 22:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παράλληλες Εκδηλώσεις:

  • 17:30 – 18:30 Σεμινάριο οίνου για επαγγελματίες
    Το κρασί από το αμπέλι στο τραπέζι, βασική εκπαίδευση
    Εισηγητές-οινολόγοι: Στέλιος Κεχρής, Θωμάς Λίγας, Ελένη Κεχρή, Ευρυπίδης Κατσαρός
  • 18:45 – 19:15 Παρουσίαση της μελέτης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) «Η γαστρονομία στο marketing του Ελληνικού τουρισμού» Εισηγήτρια: Αγγελική Καραγκούνη, Project Manager Σ.Ε.Τ.Ε.
  • 19:15 – 19:30 Παρουσίαση παραδοτέων του Στρατηγικού Σχεδίου για το branding & marketing του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού
    Εισηγητής: Δρ. Ιωάννης Βογιατζής, Πρόεδρος ΕνΟΑΒΕ

Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος