Τέλος εποχής στο θέατρο με το θάνατο της Αννας Καλουτά
Η Αννα Καλουτά άφησε το Σάββατο την τελευταία της πνοή, σημαίνοντας παράλληλα το τέλος μιας καλλιτεχνικής εποχής. Γεννημένη στις 29 Σεπτεμβρίου του 1918 στην Αθήνα η Ειρήνη Άννα Καλουτά αποτέλεσε μαζί με την αδερφή της Μαρία τα περίφημα «Καλουτάκια».
Η Αννα Καλουτά άφησε το Σάββατο την τελευταία της πνοή, σημαίνοντας παράλληλα το τέλος μιας καλλιτεχνικής εποχής.
Γεννημένη στις 29 Σεπτεμβρίου του 1918 στην Αθήνα η ΕιρήνηΑννα Καλουτά αποτέλεσε μαζί με την αδερφή της Μαρία ταπερίφημα «Καλουτάκια», που είχαν μεγάλη επιτυχία την εποχή του μεσοπολέμου ως παιδιά θαύματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών στο θίασο της Μαρίκας Κοτοπούλη.
Εμφανίστηκε σε πολλές ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες και άφησε εποχή στην επιθεώρηση αλλά και στην οπερέτα, χάρη στο μπρίο και τη χαρακτηριστική φωνή της.
Τα «Καλουτάκια» χώρισαν στις 29 Οκτωβρίου 2006 με το θάνατο τηςαδελφής της,Μαρίας.
Η κηδεία της Αννας Καλουτά θα τελεστεί την Τρίτη στις 15:00 από το Α Νεκροταφείο Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Καιρός: Οδηγίες του ΕΚΠΑ για τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Διαδραστικός χάρτης
- Οι ΗΠΑ είχαν βάλει στο μάτι την Γροιλανδία λίγο πριν αναλάβει ο Τραμπ
- Αυτή είναι η «πρωταθλήτρια» των παραβάσεων του ΚΟΚ – Βροχή τα πρόστιμα των 350 ευρώ
- Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-93: Νίκη με σούπερ Βεζένκοφ
- Αγρότες: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας – Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων




