2

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή στη Σουρωτή, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι παίκτες ήταν αρκετά ευδιάθετοι, παρότι ο προσεχής αγώνας είναι από τους πιο κρίσιμους της σεζόν. Εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος, είχε καλά νέα από τον Αρνάλντο Εντίνιο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και τέθηκε στη διάθεσή του.

Ο υψηλόσωμος φορ ακολούθησε κανονικά πρόγραμμα ασκήσεων με τη μπάλα και συμμετείχε στην τακτική μαζί με τους συμπαίκτες του. Έτσι, ο Σάντος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, εκτός των γνωστών τραυματιών Φιλομένο, Σαβίνι και Κριστιάνο.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Σάντος έδειξε βίντεο στους παίκτες για περίπου μία ώρα σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Αρης, αναλύοντας τους τις αδυναμίες του.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Λίνο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας, Μαλεζάς. Στα χαφ δεν αλλάζει το δίδυμο Γκαρσία – Βιτόλο, πιο μπροστά ο Ίβιτς, αριστερά ο Σορλέν, στο δεξί άκρο ο Βιεϊρίνια που επιστρέφει από την τιμωρία του και στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς.

Το Σάββατο, θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα δοκιμάσει την 11άδα που θα παρατάξει και αμέσως μετά θα ανακοινώσει την αποστολή.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί στο ντέρμπι της Κυριακής το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μαζί με άλλα 19 μέλη της διοίκησης θα φιλοξενηθούν σε σουίτα του «Βικελίδης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ