
Με τιμωρία της έδρας απειλείται η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ
Με τιμωρία της έδρας του απειλείται η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Πυλαίας, στην αναμέτρηση με τον Αρη το Σάββατο. Ο αγώνας των δυο «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης διακόπηκε δυο φορές από τον διαιτητή, λόγω ρίψης κροτίδων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι «κίτρινοι» καταγγέλλουν ότι προπηλακίστηκε δημοσιογράφος του Αρη που μετέδιδε τον αγώνα για λογαριασμό του ραδιοφώνου του συλλόγου, αλλά και οι Ρουμελιώτης και Τερζής.
2
Με τιμωρία της έδρας του απειλείται η ομάδα βόλεϊ τουΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Πυλαίας, στην αναμέτρηση με τον Αρη το Σάββατο.
Ο αγώνας των δυο «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης διακόπηκε δυο φορές από τον διαιτητή, λόγω ρίψης κροτίδων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι «κίτρινοι» καταγγέλλουν ότι προπηλακίστηκε δημοσιογράφος του Αρη που μετέδιδε τον αγώνα για λογαριασμό του ραδιοφώνου του συλλόγου, αλλά και οι Ρουμελιώτης και Τερζής.
Συγκεκριμένα, οι διαιτητές του αγώνα κ.κ. Δεληκωστίδης και Καραμπελάσης, συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνα, με αρκετή καθυστέρηση. Σε αυτό αναγραφήκαν και οι δυο διακοπές, η πτώση αντικειμένων όπως και η πτώση κροτίδων εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Εκθεση συμπλήρωσε και η αστυνομία, όπως και η ΔΕΑΒ, η οποία αναφέρει και τις δυο διακοπές και την πτώση των κροτίδων.
Ο αθλητικός δικαστής αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος απειλείται ακόμα και με τιμωρία της έδρας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις


