2

Ο Ντιόγκο Ρινκόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης της Καβάλας επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, μολονότι αγωνίστηκε για 30 λεπτά στο β μέρος, έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του, με συνέπεια οι φίλαθλοι να τον ψηφίσουν MVP της 22ης αγωνιστικής με ποσοστό 56,8%. Ο Βραζιλιάνος άσος στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της βράβευσής του, τόνισε ότι η Καβάλα είναι μια οικογένεια, αφιέρωσε το βραβείο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Ψωμιάδη και έθεσε ως στόχο να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε η βράβευση του Ντιόγκο Ρινκόν ως MVP της 22ης αγωνιστικής από τον Αναπληρωτή Νομάρχη Καβάλας Γιώργο Τσαλουχίδη στην Νομαρχία Καβάλας, παρουσία όλων των αντινομαρχών και δεκάδων φιλάθλων των «αργοναυτών».

Για την βράβευση είπε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτή την βράβευση. Αποτελεί μια επιβράβευση, όχι μόνο για την αγωνιστικότητά μου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα την παρουσία μου και τις προσπάθειες που έχω καταβάλει από το ξεκίνημα της σεζόν».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Αφιερώνω αυτό το βραβείο στον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη και όλους όσοι βρίσκονται στα αποδυτήρια του συλλόγου και θέλω να τονίσω ότι η Καβάλα είναι μια μεγάλη οικογένεια».

Για τους στόχους του: «Δεν με ενδιαφέρει σε ατομικό επίπεδο να πάω καλά, αλλά σε συλλογικό. Στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζει».

Για τον χρόνο που αγωνίζεται: «Αν αγωνίζομαι από την αρχή ή μπαίνω σαν αλλαγή είναι θέμα προπονητή. Απο την ημέρα που ήρθε ο Ααντ Ντε Μος και ο συνεργάτης του τα πράγματα άλλαξαν άρδην και τα αποτελέσματα δεν φαίνονται μόνο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, αλλά θα φανούν και στο μέλλον».

Έκταση για αθλητικές εγκαταστάσεις

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Νομάρχης Καβάλας, Γιώργος Τσαλουχίδης, αφού συνεχάρη τον Ρινκόν για το βραβείο που πήρε, τόνισε: «Η ομάδα κάνει υπερήφανους όλους τους Καβαλιώτες. Εύχομαι να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια».

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα παραχωρηθεί στην ομάδα έκταση 30 στρεμμάτων από πλευράς της Νομαρχίας Καβάλας στην περιοχή της Νέας Καρβάλης, προκειμένου να το αξιοποιήσουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ για δημιουργία αθλητικού κέντρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr