Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Βαρύς φόρος αίματος από δύο εκρήξεις στο Καράτσι του Πακιστάν

Βαρύς φόρος αίματος από δύο εκρήξεις στο Καράτσι του Πακιστάν

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο Καράτσι του Πακιστάν. Στην πρώτη σκοτώθηκαν 12 άτομα, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε σε νοσοκομείο, όπου είχαν μεταφερθεί τα θύματα της πρώτης επίθεσης. Αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άλλα 10 άτομα.

2

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο Καράτσι του Πακιστάν. Στην πρώτη σκοτώθηκαν 12 άτομα, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε σε νοσοκομείο, όπου είχαν μεταφερθεί τα θύματα της πρώτης επίθεσης.

Στην πρώτη επίθεση, τουλάχιστον 12 άτομα σκοτώθηκαν και 49 τραυματίστηκαν από έκρηξη στo Καράτσι. Μεταξύ των νεκρών είναι αρκετές γυναίκες και παιδιά.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κεντρική οδική αρτηρία και είχε ως στόχο διερχόμενο λεωφορείο.

Οι νεκροί από την έκρηξη στο νοσοκομείο του Καράτσι ανέρχονται σε τουλάχιστον δέκα. Στο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί θύματα προηγούμενης βομβιστικής επίθεσης.

«Προσπαθούμε να μάθουμε τον ακριβή αριθμό των νεκρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 8 με 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην δεύτερη έκρηξη» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Γκούλαμ Νάμπι Μέμον, ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας.

Aρκετές εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν στο νοσοκομείο την ώρα της έκρηξης, η οποία σημειώθηκε στον χώρο που βρίσκονταν τα ασθενοφόρα.

Η αστυνομία απενεργοποίησε μια τρίτη βόμβα στο χώρο του νοσοκομείου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο