Αρχισαν τα γυρίσματα του Happy Feet 2
Ξεκίνησε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας η παραγωγή της ταινίας Happy Feet 2, του Ελληνοαυστραλού Τζορτζ Μίλερ. Ο ομογενής σκηνοθέτης δήλωσε ότι, όπως και στο Avatar, θα αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχία του φιλμ.
2
Ξεκίνησε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας η παραγωγή της ταινίας Happy Feet 2, του Ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ.
Ο ομογενής σκηνοθέτης, που κέρδισε το Όσκαρ κινουμένων σχεδίων για την πρώτη του ταινία Happy Feet, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και η δεύτερη ταινία θα έχει την ίδια επιτυχία.
Το Happy Feet προβλήθηκε το 2006 και οι εισπράξεις της ανήλθαν σε 384 εκατ. δολάρια.
«Θα αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα την τεχνολογία για τη συγκεκριμένη ταινία, όπως έγινε και με το Avatar» είπε ο Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης.
Ο Μίλερ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ το 1993 για το σενάριο της ταινίας Lorenzos Oil και το 1996 για την ταινία Babe, στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας, σεναρίου και παραγωγής. Τελικά απέσπασε το Όσκαρ καλύτερης παραγωγής.
Ο Τζ.Μίλερ σπούδασε γιατρός αλλά έγινε διάσημος, σκηνοθετώντας τον Μελ Γκίμπσον στην τριλογία Mad Max.
Ακολούθησαν κι άλλες ταινίες με πρωταγωνιστές τους διασημότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ (Τζακ Νίκολσον, Μισέλ Φάιφερ, Σερ κ.ά.), αλλά το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα του πριν το Happy Feet ήταν η παραγωγή της ταινίας Babe.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ένας νεκρός ο απολογισμός του τροχαίου στην εθνική οδό στους Αγίους Θεοδώρους – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ουκρανία: Συνομιλίες αξιωματούχων των ΗΠΑ με συμβούλους εθνικής ασφάλειας δυτικών χωρών
- Ένας αιώνας «Θωρηκτό Ποτέμκιν»: Η ταινία που έγραψε από την αρχή τη γλώσσα του κινηματογράφου
- O Κωνσταντίνος Καρέτσας χάρισε φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε εκκλησία στη Μενεμένη (pics)
- Γαλλία: Ο «Αστερίξ στη Λουζιτανία» πούλησε 1,65 εκατ. αντίτυπα – Εντυπωσιακό ρεκόρ 20ετίας για τον Γαλάτη ήρωα
- Όταν ο Κριστιάνο γράφει ιστορία: Έφτασε πιο γρήγορα από όλους τις 1.300 συμμετοχές



